Inngår avtaler med den danske stat

Atea har signert to avtaler med den danske stat.

Publisert 14. des. 2009 kl. 08.28
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 97 ord
Foto: HegnarOnline
Ifølge en melding har Atea A/S i Danmark signert to avtaler med den danske stat.Atea er en av tre leverandører i en ett-års avtale om levering av videokonferanseutstyr estimert til 97 millioner kroner. I tillegg er Atea eksklusiv leverandør i en to-års avtale om levering av AV-utstyr estimert til 63 millioner kroner per år.Videokonferanseavtalen er signert for ett år med opsjon på forlengelse på ett år tre ganger.Avtalen om levering av AV-utstyr er signert for to år og Atea skal levere utstyr fra produsenter som Epson, Optoma, Polyvision og Samsung.Avtalene vil tre i kraft 1. januar 2010.