Meglerhus: - Kjøp disse to aksjene nå

To aksjer på Oslo Børs får klokkeklare kjøps-anbefalinger. Det ene verdipapiret kan ha en oppside på over 30 prosent.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP
Børs

Analytikerne Sharon Duah, Rynette Vaz, Gaurav Desai og Nick Lee i analysehuset Nomura hever fredag ifølge SIX News kursmålet på Telenor.Nomura opererte tidligere med et kursmål på 93 kroner, men dette heves nå til 99 kroner. Nomura har en kjøpsanbefaling på Telenor.Aksjen stiger fredag 0,25 prosent til 80,30 kroner.Samtidig melder Stocklink at meglerhuset NRP Securities har startet dekning av Petroleum Geo-Services (PGS).Aksjen får en klar kjøpsanbefaling, og har kursmål 88 kroner. Verdipapiret stiger 2,27 prosent til 66,25 kroner fredag, og NRP Securities mener altså at aksjen kan ha over 30 prosent oppside.

Nyheter
Børs