Reduserer bud etter nærmere titt

Selskapet PT Berlian Laju Tanker la inn bud på det norske selskapet. Nå er Camillo Eitzen & Co-budet kuttet etter due diligence.

Publisert 14. des. 2009 kl. 07.10
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
Axel C. Eitzen. Foto: Finansavisen
Selskapet PT Berlian Laju Tanker (BLT) har nå nedjustert sitt tilbud på Camillo Eitzen & Co (CECO) fra 25,0 til 23,5 kroner per aksje etter due diligence.Det var 5. oktober at Ceco meldte om et indikativt bud fra BLT som tilsvarte 25 kroner per aksje i selskapetBLT har intensjon om å lansere budet i løpet av første kvartal 2010.Det reviderte tilbudet består ev en fast del på 18 kroner pr Ceco-aksje som skal betales i nye aksjer i et kombinert BLT/Ceco-selskap samt utdeling av Cecos-aksjer i Eitzen Maritime Services, noe som vil tilsvare 5,5 kroner pr Ceco-aksje.Ceco er sist omsatt til 12,40 kroner. Budet er med andre ord fremdeles 90 prosent over dagens kurs.