SAS tilbakeviser oppslag om business class

- Jeg sier aldeles ikke at vi vurderer å droppe business class på kortlinjene, sier kommunikasjonssjef Claus Sonberg (oppdatert).

Publisert 16. des. 2009 kl. 08.32
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 185 ord
Konsernsjef i SAS, Mats Jansson - Foto: Scanpix
Kommunikasjonssjef Claus Sonberg tilbakeviser dagens oppslag i den danske avisen Børsen, som skriver at selskapet overveier å droppe business class, grunnet sterkt fallende etterspørsel.- Jeg sier aldeles ikke at vi vurderer å droppe business class på kortlinjene. Det er det Børsen som spekulerer i. Det jeg har sagt til Børsen er at SAS sin strategi om å fokusere på de jobbreisende og deres behov står fast - og at vi er i en prosess der vi overser vårt produkt.- Det er for tidlig å si om og eventuelt hvilke tilpasninger som vil være riktig for våre kunder, sier Sonberg, som også har tatt kontakt med Børsen.
- Forretningsmannens flyselskap
Den danske avisen siterte Sonberg på at "i SAS holder vi på å vurdere hele vårt produkt, og dette er en løpende prosess hvor det ennå ikke er tatt en beslutning. Det kan bli alt fra ingen til større endringer, når vi er klare til å ta en beslutning".Men en ph.d.-stipendiat på Handelshøjskolen i København hevder overfor avisen at dette vil være en vanskelig beslutning å ta for SAS, da de "ser på seg selv som forretningsmannens flyselskap".