Sjefstrateg: Oslo Børs skal opp!

- Alle er enige om at aksjemarkedet skal opp, sier sjefstrateg Erik Nielsen i meglerhuset Handelsbanken Capital.

Publisert 16. des. 2009 kl. 08.45
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 22.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
En Onkel Skrue-figur inne på Oslo Børs - Foto: Scanpix
Sjefstrateg Erik Nielsen i meglerhuset Handelsbanken Capital spår at Oslo Børs vil stige videre neste år, skriver DN.Ifølge avisen har meglerhuset nylig intervjuet sine 350 største institusjonelle og private investorer i ulike land om hvordan aksjemarkedet vil utvikle seg i 2010.- Alle er enige om at aksjemarkedet skal opp neste år i Norge og Sverige, mens i de øvrige landene i Europa og USA er en mer forsiktig. Her mener en det er 50 prosent sjanse for at børsen skal gå opp eller ned, sier Nielsen.