Spår Fredriksen-aksje opp over 30 prosent

Analytiker Bernt Olav Øvstebø ser kjøpsmulighet i John Fredriksens tankrederi Frontline etter bransjenyheter.

Front Vanguard - Foto: Frontline
Børs

John Fredriksens tankrederi Frontline faller 3,2 prosent til 167,80 kroner. Til sammenligning faller hovedindeksen 0,2 prosent til 369,28Analytiker Bernt Olav Øvstebø i First Securities mener noen investorer benytter meldingen om at Almi Tankers har bestilt ti nye suezmax-skip fra Deawoo Shipbuilding som en salgsmulighet. Han tolker imidlertid skipskjøpmeldingen som positiv, melder TDN Finans.- For det første er prisen på 65 millioner dollar per skip bedre enn det som har vært kvoterte priser på nybygg tidligere. Og i tillegg viser det at det finnes noen som har tro på markedet fremover også, sier han til TDN Finans.First Securities anbefaler kjøp av Frontline-aksjen og har et kursmål på 220 kroner. Det er 31 prosent over dagens kurs.

Nyheter
Næringsliv