Berntsen: - Her er mine fem aksje-favoritter

Roger Berntsen i Netfonds tror børsen kommer til å stige også fremover. Her gir han deg fem aksjer som kan sikre deg en bit av kaken.

Foto: Finansavisen
Børs

Roger Berntsen i Netfonds uttaler til Finansavisen onsdag at han fremdeles tror verdens børser skal styrke seg fremover.Men det finnes skjær i sjøen.- Vi er positive til markedet. Når det er sagt, fremover bør det skje noe med arbeidsledigheten i USA. Lysglimt i jobbmarkedet vil være viktig i forhold til momentet på børsen, mener Berntsen.Han tror man nå er på vei inn i periode som blir vanskeligere for den jevne investor.- Vi er i ferd med å avslutte den perioden der markedet mer eller mindre har gått av seg selv. Det vil si at det blir vanskeligere for investorene å orientere seg i tiden fremover, sier Berntsen.Når det gjelder enkeltaksjer anbefaler Berntsen kjøp av følgende papirer:- Seadrill- Statoil- Marine Harvest- Telenor- Subsea 7Les hele intervjuet med Roger Berntsen i onsdagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs