Oslo Børs snur opp

Oslo Børs åpnet helrødt, men nå har trenden snudd. (Oppdatert 09:23)

Foto: iStockphoto
Børs

Oslo Børs startet fredagen med fall, men nå har markedet snudd.. Etter 23 minutters er hovedindeksen opp 0,2 prosent til 363,41. Også ellers i Europa er det en forsiktig åpning på dagen. Amerikanske futures stiger svakt.Foreløpig er det omsatt verdipapirer for snaue 600 millioner kkroner.Et fat med Brent-olje for levering i mars omsettes for 74,84 dollar fatet, opp 0,4 prosent. Sammenlignet med børsslutt torsdag er prisen ned rundt en halv dollar. Statoil faller 0,1 prosent til 139,30 kroner. Norse Energy stiger nye 4,6 prosent til 5,50 kroner.Solenergi-selskapet REC er ned 1,3 prosent til 33,85 kroner. Unicredit nedgraderer anbefalingen på aksjen fra hold til selg, melder TDN Finans.John Fredriksens Golar LNG stiger 5,6 prosent til 75 kroner. Oppdrettsselskapet hans Marine Harvest stiger 1,9 prosent.Birdstep er svakest med minus 15,8 prosent til 1,70 kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i EuropaNew York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs