- Så billig at den skulle vært suspendert

Skagens Kristoffer Stensrud har utpekt Norske Skog som en av sine 2010-favoritter. Nå hamstrer han.

Porteføljeforvalter, Skagen Kon-Tiki, Kristoffer Stensrud. Foto: Iván Kverme Finansavisen
Børs

For to uker siden pekte Skagens Kristoffer Stensrud overfor Dn på Norske Skog som en av sine fem favorittaksjer for 2010.Mandag denne uken dukket Stensrud og hans Kon-Tiki-fond opp som 28. største aksjonær i Norske Skog med 1.145.000 aksjer, eller 0,60 prosent. Og i løpet av uken har han kjøpt seg ytterligere opp.Ifølge selskapets egne hjemmesider sto fondet per 21/1 oppført med 2.331.000 aksjer i Norske Skog. Eierandelen på 1,23 prosent gjør Skagen Kon-Tiki til 10. største aksjonær. I tillegg eier Skagen gjennom sitt Vekst-fond 5.622.000 aksjer i Norske Skog, tilsvarende en eierandel på 2,96 prosent. Tilsammen er Skagen dermed oppe i 4,19 prosent av aksjene, som 3. største aksjonær.Norske Skog er i dag priset til 16 øre for hver krone i egenkapital og 2.850 kroner per tonn produksjonskapasitet. Dette får ifølge Finansavisen Stensrud til å mene aksjen er så billig at den skulle ha vært suspendert.

Nyheter
Børs