Aker Solutions får ikke kontrakt

Får ikke tildelt EPC-kontrakt på Goliat.

Aker-eier Kjell Inge Røkke - Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Børs

Eni Norge AS har varslet Aker Solutions at selskapet ikke vil bli tildelt EPC kontrakt for levering av Goliat FPSO, heter det i en børsmelding.- Vi er selvsagt skuffet, men vårt fokus er nå på å vinne andre prosjekter og sikre våre offshorekompetanse i et utfordrende marked, sier Jannik Lindbæk, kommunikasjonsdirektør i Aker Solutions i en kommentar.Aker Solutions la inn bud på jobben i et samarbeid med Samsung Heavy Industries.- Det er for tidlig kommentere hvordan dette vil påvirke framtidig verftetkapasitet i Norge. Vi vil nå invitere våre tillitsvalgte til å samarbeide med oss for å få en felles forståelse av dagens utfordringer, og angi retningen fremover, sier Lindbæk.

Nyheter
Børs