Algeta starter fase II-studie

Algeta starter fase II-studier med sitt lovende hovedprodukt Alpharadin.

Alpharadin, medisin utviklet av børsnoterte Algeta til brukt i prostatakreft i skjelettet. Basert på radium - Foto: Finansavisen
Børs

Algeta starter nå en fase II-studie med legemiddelkandidaten Alpharadin for behandling av pasienter med langt fremskreden brystkreft med spredning til skjelettet, går det frem av en børsmelding.Alpharadin er Algetas hovedprodukt og har allerede vist lovende resultater for prostatakreft.- Spredning til skjelettet er utbredt i langt fremskredne stadier av brystkreft og betyr en dramatisk forverring av sykdomsforløpet for den som rammes. Hvis Alpharadin kan vise seg å gi de samme kliniske fordelene produktet har vist for menn med prostatakreft kan det bli et viktig tilbud for kvinner med få behandlingsmuligheter i dag, sier professor Robert Coleman, kreftspesialist ved Weston Park Hospital i Sheffield.Hele meldingen her.

Nyheter
Børs