Analytiker gir deg tre aksjetips

Analysehuset Investtech gir deg torsdag tre aksjetips. Det ene verdipapiret som anbefales har en strålende dag på Oslo Børs.

CEO Espen Grønstad, Asbjørn Taugbøl (forskning og analyse) og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Foto: Iván Kverme/Finansavisen
Børs

Analytikerne hos Investtech skriver i en rapport torsdag at de anbefaler kjøp av Aker Seafoods og Domstein.I tillegg ber de investorer å holde et ekstra øye med Rocksouce fremover.- Aker Seafoods ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 7,69 kroner i desember. Videre oppgang til 9,30 kroner eller mer er signalisert. Ved eventuelle reaksjoner tilbake, er det støtte ved ca 7,50 kroner, skriver analysehuset.Domstein gjør det meget bra på Oslo Børs torsdag, og stiger 6,66 prosent til 2,40 kroner. Aksjen anbefales nå av Investtech.- Domstein ligger i en stigende trend på mellomlang sikt og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har dessuten brutt en rektangelformasjon og gitt signal om videre oppgang til 2,84 kroner eller mer. Det er støtte ved 2,20 kroner, og dersom dette nivået brytes, kan aksjen raskt falle ned mot 2 kroner. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Det er i perioder lav omsetning i aksjen, noe som øker risikoen, kan man lese i rapporten.Investorer anbefales også å følge ekstra godt med på hva som skjer med Rocksource i dagene og ukene som kommer.- Rocksource beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte ved ca 3,20 kroner og motstand ved ca 3,90 korner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt, skriver Investtech.

Nyheter
Børs