Bergen Group: Dette er rekordtall

Driften bedret seg i 4. kvartal, til tross for fall i inntekter. Bunnlinjen snudde fra pluss til minus.

Bergen Group - Foto: Selskapet
Børs

Bergen Group melder om et resultat etter skatt på minus 17 millioner kroner i 4. kvartal 2009, mot pluss 12 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble 10 millioner kroner, sammenlignet med 9 millioner kroner året før.Driftsresultatet (EBIT) ble 37 millioner kroner, mot 30 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 1.269 millioner kroner, sammenlignet med 1.384 millioner kroner i 4. kvartal 2008.For 2009 som helhet oppnådde Bergen Group 5,1 milliarder kroner i omsetning 2009 og et rekordhøyt (EBITDA) - det vil si driftsresultat før av- og nedskrivninger - på 416 millioner kroner.- Disse resultatene styrker Bergen Group som et ledende internasjonalt maritimt konsern, sier konsernsjef Pål Engebretsen.Rapporten her. Presentasjonen her.

Nyheter
Børs