Børs-kanon har ytterligere 30 prosent oppside

Aksjen hadde en fantastisk utvikling i 2009, og så langt i 2010 har Marine Harvest-oppgangen bare fortsatt. Nå skal aksjen ytterligere 30 prosent opp, mener analysehus.

Foto: Scanpix
Børs

Analysehuset Trendtech skriver i en rapport tirsdag at de anser Marine Harvest som dagens case på Oslo Børs.Aksjen har ifølge analytikerne hos Trendtech nylig gitt kjøps-signal, og nå kan fiskematpapiret komme til å stige ytterligere.- På bakgrunn av det positive tekniske bilde Marine Harvest-aksjen nå viser så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat og vi ser et kortsiktig (4-8 uker) potensial for aksjen opp mot 6,50-7,00 kroner, skriver Trendtech i rapporten.Marine Harvest er tirsdag opp 0,96 prosent til 5,28 kroner, og har nå lagt på seg over 20 prosent den siste måneden. Oppsiden ifølge Trendtech kan fremdeles være på rundt 30 prosent.Fiskemataksjen la på seg meget solide 265,17 prosent i 2009.John Fredriksen kontrollerer gjennom sitt Geveran Trading 30,20 prosent av aksjene i selskapet.

Nyheter
Børs