Dagens kjøpskandidat - Oslo Børs

-En tilnærmet horisontal trend er brutt opp. En fortsatt sterk utvikling indikeres, skriver Investtech etter å ha sett på Artumas-aksjen.

Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Artumas Group som dagens kjøpskandidat.- En tilnærmet horisontal trend er brutt opp. En fortsatt sterk utvikling indikeres, og Artumas Group har nå støtte ved eventuelle reaksjoner ned mot trendlinjene. Kursen har også brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig tradingrange. Aksjen ligger mellom støtten ved ca. 2,00 kroner og motstanden ved ca. 5,00 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning, skriver Investtech.- RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.

Nyheter
Børs