- Dette er dagens kjøp på børsen

Aksjen stiger pent på Oslo Børs onsdag. - Questerre Energy er dagens kjøp, sier analysehuset Investtec.

Foto: Scanpix
Børs

I en rapport onsdag skriver analysehuset Investtech at oljeaktøren Questerre er dagens kjøps-kandidat på Oslo Børs.- Questerre Energy ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har også brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig trading range. Aksjen har støtte ved ca 11.90 kroner. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt, skriver Investtech.Questerre stiger onsdag 2,47 prosent til 20,70 kroner. Aksjen er ned rundt 1 prosent den siste måneden.

Nyheter
Børs