DnB NOR hever DNO

DnB Nor Markets øker kursmålet på DNO Internasjonal.

Konsernsjef i DNO International Helge Eide - Foto: Scanpix
Børs

Det kommer frem i morgenrapporten fra meglerhuset torsdag.- Basert på økte forventninger til at DNO får på plass en stabil betalingsløsning for eksporten ut fra Irak tar vi kursmålet i aksjen opp fra 6 kroner til 6,80 kroner per aksje. En løsning på denne tilsynelatende godiske knuten kan se ut til å være innen rekkevidde i løpet av første halvår 2010 slik vi tolker signalene fra irakiske myndigheter, heter det i rapporten.DnB Nor Markets mener imidlertid at risikoen fortsatt er høy.- Kursmålet gjenspeiler 33 prosent risiko for et lavere inntekter fra Irak, samt 67 prosent risiko for en normalisert drift. I førstnevnte tilfelle ser vi et kursmål på 4,70 kroner per aksje, mens vi i sistnevnte tilfelle ser et kursmål på 7,80 per aksje, skriver DnB Nor Markets.DnB NOR Markets opprettholder kjøpsanbefalingen på DNO.Torsdag morgen ble DNO-aksjen omsatt for 6,09 kroner per aksje på Oslo Børs.

Nyheter
Børs