En rekke meglerhus jubler - anbefaler kjøp

Selskapet la frem relativt skuffende tall mandag, men får likevel analytikerne til å juble. Også en annen aksje får tommelen opp av ekspertisen tirsdag.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhusene Goldman Sachs, Nordea Markets og Danske Markets Equities melder alle tirsdag at de nå høyner sine kursmål på PGS.Goldman Sachs hever fra 114 kroner til 115 kroner og gjentar en conviction buy-anbefaling, mens Nordea Markets oppjusterer fra 80 kroner til 95 kroner. De gjentar sin kjøps-anbefaling på aksjen.Danske Markets Equities hever kursmålet fra 60 kroner til 65 kroner og men beholder en salgs-anbefaling.Morgan Stanley melder at de beholder kursmål 100 kroner og overvekt på PGS, mens Standard & Poor's Equity Research ikke rører ved sin kjøps-anbefaling eller ved sitt kursmål på 94 kroner.Også megleraktørene Natixis og Agilis melder tirsdag at de er positive til PGS.Samtidig melder Nomura at de oppgraderer Acergy fra reduser til nøytral.

Nyheter
Børs