Intex engasjerer rådgivere

Intex har engasjert både finansiell og juridisk rådgiver.

Erlend Grimstad. Foto: Scanpix
Børs

Intex Resources ASA har engasjert CIBC World Markets (CIBC) som finansiell rådgiver, og advokatfirma Wiersholm, Mellbye & Bech (Wiersholm) som juridisk rådgiver i forbindelse med at selskapet nå iverksetter prosessen knyttet til sitt tidligere annonserte mål om å gjennomføre en mulig strategisk transaksjon for sin hovedeiendel, Mindoro Nickel-prosjektet, på Mindoro, Filippinene.Som tidligere annonsert, har Intex Resources nå mottatt den teknisk-økonomiske lønnsomhetsstudien for Mindoro Nickel, fullført av Aker Solutions i februar 2010. Studien viser at estimert årlig produksjon fra Mindoro Nickel vil være 52.700 tonn nikkelbriketter, 15.920 tonn koboltsulfat, 74.100 tonn kromittkonsentrat og 147.100 ammoniumsulfat. Andre salgbare produkter er sinksulfat (1.490 tonn årlig) og elektrisitet.

Nyheter
Børs