Kursmål heves etter fantastisk oppgang

Aksjen gikk fullstendig av hengslene på Oslo Børs tirsdag. Nå hever to meglerhus kursmålet. Også en annen aksje oppjusteres.

En Onkel Skrue-figur inne på Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Mackie Research Capital melder nå at de har høynet sitt kursmål på Questerre Energy.Mackie har en periode nå operert med et kursmål på 25 kroner, men dette heves nå til 34 kroner.Spekulativ kjøp-anbefalingen opprettholdes.Samtidig meldes det fra Clarus Securities at også de opprettholder sin spekulativ kjøp. Her oppjusteres kursmålet fra 33 kroner til 47 kroner.Dermed tror Clarus Securities at oljeaksjen kan ha en oppside på over 60 prosent.Questerre løftet seg hele 38,39 prosent tirsdag etter gode nyheter fra selskapet.Samtidig melder DnB NOR Markets i sin morgenrapport onsdag at de hever kursmålet på Kongsberg Gruppen fra 120 kroner til 130 kroner.Meglerhuset opererer med en kjøps-anbefaling på aksjen.

Nyheter
Børs