Meget gode nyheter fra Intex

- Denne siste ressursoppdateringen er oppmuntrende, sier administrerende direktør Erlend Grimstad etter kraftig oppjustering av mineral-ressurser.

Erlend Grimstad. Foto: Scanpix
Børs

Intex Resources offentliggjør i dag resultatene av ny oppdatering av mineral-ressursene for Mindoro Nickel-prosjektet på Filippinene.De målte og indikerte ressursene, som er klassifisert etter JORC-kode, utgjør nå 224 millioner tonn. Det er en økning på 40 prosent i forhold til forrige ressurs-estimat, offentliggjort i november 2009. Den totale lateritt ressursen er nå estimert til 315 millioner tonn malm med 2,6 millioner tonn nikkel (5,7 milliarder pund) som er en økning på mer enn 50 prosent.- Denne siste ressursoppdateringen er oppmuntrende, idet den viser at potensialet vokser i takt med ytterligere etterforskning i områdene. Med en ressurs med 2,5 million tonn nikkel er Mindoro Nickel blant en av de største nikkel-lateritt forekomster under utvikling. Vi tror prosjektet nå har fått en størrelse, hvor videre utvikling nesten er uunngåelig når man tar i betraktning prosjektets strategiske beliggenhet i en del av verden som i dag har det høyeste forbruk av nikkel, uttaler administrerende direktør Erlend Grimstad.Les hele meldingen her

Nyheter
Børs