Meglerhus: - Kjøp disse fire aksjene

Meglerhuset Christiania Securities forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fire anbefalinger. Nytt hovedcase blir introdusert tirsdag.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport tirsdag at de for tiden anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Subsea 7, Marine Harvest, Norsk Hydro og Norwegian. Sistnevnte er fra og med tirsdag meglerhusets såkalte hovedcase.- Norwegian Air Shuttle ligger i en langsiktig raskt stigende trend. På kort sikt har aksjen brutt opp gjennom en kortsiktig fallende trend og gitt nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom motstand ved ca. 125 -127 kroner. Lite motstand før oppe rundt 145 kroner. Positiv volumutvikling, med høy aktivitet på dager med oppgang, øker også sannsynligheten for videre oppgang. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 145 kroner og stop loss 122 kroner, kan man lese i rapporten.Norwegian stiger tirsdag 1,8 prosent til 134,50 kroner. Oppsiden her kan altså være på snaue 8 prosent.De andre tre aksjene Christiania Securities anbefaler kjøp av stiger også tirsdag, med Marine Harvest som bestemann. Fiskemataksjen er opp 4,86 prosent.

Nyheter
Børs