Norse stiger etter positiv analyse

Pareto setter høyt kursmål for Norse.

Øivind Risberg - Foto: Finansavisen
Børs

Norse stiger 5,04 prosent til 5,42 kroner og er dermed den aksjen som stiger nest mest på Oslo Børs. Det eneste som utmerker seg som en mulig årsak til oppgangen, er en meget bullish analyse fra Pareto.Pareto mener aksjen er et mulig "high risk buy", og setter kursmålet på hele 10 kroner. Dette gir Norse et oppsidepotensial på hele 84 prosent.- Etter god drift på Herkimer og flere sterke Marcellus-transaksjoner, øker vi vår vurdering av begge soner. Triggere er New York skifer-godkjenning, muligens på plass i andre eller tredje kvartal 2010, skriver Pareto i analysen.Meglerhuset hever dermed kursmålet fra 7 til 10 kroner. Dette kommer etter Norse har hatt en frisk start på 2010. Aksjen har steget hele 25 prosent, mens Hovedindeksen har falt litt tilbake.

Nyheter
Børs