Norske Skog vil ikke stenge fabrikker

- Det er ikke aktuelt å stenge flere fabrikker på nåværende tidspunkt, sier kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie i Norske Skog.

Kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie i Norske Skog. Foto: Scanpix
Børs

Norske Skogindustrier tror 2010 vil gi et svakere resultat enn 2009 for selskapet, men det er likevel ikke aktuelt å stenge ned mer kapasitet på nåværende tidspunkt, ifølge kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie i Norske Skog.- Det er ikke aktuelt å stenge flere fabrikker på nåværende tidspunkt, sier Bratlie i Norske Skog til SIX News.Ifølge Bratlie har Norske Skog stengt ned 20-25 prosent av sin kapasitet i Europa de siste årene, og legger til at konkurrenter har gjort de samme grepene. Særlig Finland har stengt ned mye kapasitet. Samtidig har det blitt opprettet en ny fabrikk utenfor London i fjor som Norske Skog mener er uheldig for industrien.Er dere i forhandlinger om salg av fabrikker?- Vi kan ikke si noe om vi er i dialog eller forhandlinger om salg av fabrikker. Men det vi kan si er at det er for liten etterspørsel i forhold til tilbudet i markedet. Industrien vil ikke fortsette uten å tjene penger, så noe må skje, sier Bratlie.

Nyheter
Børs