Nyheter senker aksjene på Wall Street

Wall Street starter fredagen i rødt. Utviklingen i aksjemarkedet kan du følge her.

Illustrasjonsfoto AP Photo/Richard Drew
Børs

Det har vært en rød start på det amerikanske aksjemarkedet. To minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått ned 0,94 prosent og står i 2.156,93 poeng mens Dow Jones står i 10.045,49 poeng etter en nedgang på 0,97 prosent.Utviklingen kan du følge her.Den amerikanske detaljhandelen steg med 0,5 prosent i januar sammenlignet med måneden før. Markedet forventet en oppgang på 0,3 prosent for detaljhandelen sammenlignet med måneden før.Omsetningen eksklusive biler steg med 0,6 prosent i januar. Den var ventet opp 0,5 prosent.Utfallet for desember ble revidert til -0,1 prosent (foreløpig -0,3 prosent).

Nyheter
Børs