Petrojack vurderer aksje-salg

Har hyret inn rådgiver for å vurdere sin situasjon.

Investor Berge Gerdt Larsen - Foto: Finansavisen
Børs

Petrojack har hyret inn ABG Sundal Collier som finansiell rådgiver for å vurdere selskapets strategiske alternativer for ikke-operative eiendeler. Dette inkluderer et mulig salg av en 25 prosents eierandel i Petrolia Drilling, heter det i en melding fra Petrojack.Aksjen steg 119 prosent i går på lav omsetning, og faller 25 prosent i åpningen.VedtattPetrojacks obligasjonseieres generalforsamling ble avholdt mandag, og alle de foreslåtte resolusjoner ble vedtatt i samsvar med innkallingen, heter det i en melding fra selskapet.Petrojack er den eneste aksjen som er på Oslo Børs' "Special observation"-liste. Dette innebærer at prisingen av aksjen er høyst usikker.Det er kun omsatt Petrojack-aksjer for 2,2 millioner kroner. Det meste av omsetning stammer fra de siste minutters handel.

Nyheter
Børs