Ukens 25 anbefalte aksjer

Aksje-ekspertene i DnB NOR Markets, Nordea Markets, Handelsbanken og Alfred Berg Gambak satser denne uken på hele 25 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Foto: iStockphoto
Børs

Aksjesjef Jørn Kjørsvik i Handelsbanken, Alfred Berg Gambak-forvalter Albert Collett, analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 25 aksjer.Alle utenom Kjørsvik er enige om Copeinca. Naustvik er enig med Collett om REC, med Tunaal om RCCL og med Kjørsvik om Frontline. Videre er Tunaal og Kjørsvik enige om Acergy og Statoil.Dette er de 25 aksjene de fire satser på denne uken: CopeincaKongsberg AutomotiveNorsk HydroRECRCCLNorecoFrontlineStorebrandPGSAcergyClavis PharmaSparebanken ØstStatoilTGSSiem OffshoreOperaGolden OceanSeadrillNorse EnergyYaraAustevoll SeafoodAteaDnB NORProtector ForsikringTelenorCollett er best så langt i år (per 1/2), med en avkastning på pluss 0,3 prosent. Nærmest følger Naustvik med minus 2,8 prosent, mens Tunaal og Kjørsvik er ned hhv. 3,5 og 7,6 prosent. Hovedindeksen er i samme periode ned 4,1 prosent.Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.

Nyheter
Børs