3 x kjøp og én salgsanbefaling

Aksjeforvalter Truls Evensen avslører sine fire heteste aksjetips akkurat nå. En av børsens giganter får salgs-anbefaling.

Truls Evensen (Storebrand Kapitalforvaltning). Foto: Finansavisen.

Storebrand Kapitalforvaltning forvalter det eneste aksjefondet med norsk mandat som har slått hovedindeksen på Oslo Børs i hvert av de siste ti årene - Storebrand Aksje Innland.En stor post i denne porteføljen, anslagsvis 600-800 millioner kroner, er Statoil, skriver Finansavisen torsdag.Aksjeforvalter Truls Evensen har 16 års fartstid i Storebrand, og har ansvaret for aksjer innen olje og oljeservice.- Fremover har vi langt større tro på selskaper innen oljeservice, enn på Statoil, konstaterer Evensen.Han har klokkertro på oljeservice.- Oppsiden er størst for oljeservice, dersom oljeprisen skulle stige. Inntektene vil stige mest for oljeservice, fordi lete- og byggeaktiviteten vil øke fra et relativt lavt nivå. Statoil vil hovedsakelig få en direkte effekt fra oljeprisen, sier han.Her er Evensens fire heteste tips akkurat nå:- Acergy - kjøp!- Subsea 7 - kjøp!- TGS-Nopec - kjøp!- Statoil - selg!Les hele intervjuet med Truls Evensen i torsdagens utgave av Finansavisen.