Aksje opp 20 prosent

Petrolia Drilling stiger etter publisering av russiske nyheter.

En Onkel Skrue-figur inne på Oslo Børs - Foto: Scanpix

Petrolia Drilling er den store vinneren på Oslo Børs onsdag, og aksjen stiger 18,51 prosent til 0,32 kroner.Petrolia Drilling meldte i dag at høringen i det russiske rettsapparatet knyttet til kanselleringen av borekontrakten for Venture Drillings Deep Venture er utsatt. Saken er tidligere omtalt i Petrolias rapport for fjerde kvartal.Bakgrunnen for utsettelsen skal være at motparten, FSUE Arktikmorneftegazrazvedka, ikke møtte opp i retten. Planen nå er at saken skal gjenopptas om to og en halv måned.Petrolia Drilling mener at Maersk ikke hadde rett til å kansellere kontrakten.Så langt i år er Petrolia Drilling ned 15,79 prosent på Oslo Børs, inkludert onsdagens opptur.Venture Drilling eies 50 prosent av Petrolia Drilling og 50 prosent av Sinvest.Les hele pressemeldingen fra Petrolia Drilling her.