Aksjesjefens heteste tips

Håkon Persen Søderstrøm i Danske Capital avslører sine for øyeblikket aller heteste investeringstips. - Oslo Børs kan stige 35 prosent på et års tid, sier aksjesjefen.

Forvalter Håkon Persen Søderstrøm, Danske Capital. Foto: Finansavisen.

Aksjesjef Håkon Persen Søderstrøm i Danske Capital sier til Finansavisen onsdag at han tror verdensøkonomien er på bedringens vei.- Jeg tilhører dem som tror på en normalisering av verdensøkonomien. Veksten kommer opp, rentene stiger og vi får en gradvis bedring i aksjekursene, sier Søderstrøm.Aksjesjefen mener man nå har vært igjennom en klassisk korreksjon, og tror det kan være sunt for utviklingen i aksjemarkedene fremover.Og ser man et år frem i tid, skal man ikke se bort i fra at Oslo Børs står i 500 - skal man tro Søderstrøm.- Hvis man tror oljeprisen skal i 100 dollar, så går Oslo Børs i 500. Jeg tror oljeprisen har potensial til å nå 100 dollar om ett års tid, sier Søderstrøm.Her er aksjesjefens aller heteste investeringstips akkurat nå:- Kongsberg Gruppen- Norsk Hydro- Oljeservice generelt- Olje genereltLes hele intervjuet med Håkon Persen Søderstrøm i onsdagens utgave av Finansavisen.