Aksjetips fra Million Dollar Babys

- Aksjer er ikke bare for gutter, sier jentene, og avslører sine favorittaksjer.

Jentene i Million Dollar Babys. Leder Elisabeth Lervåg (f.v.), Ingrid Olstad, Maren Viken og Anne Sæter. Foto: Privat/Finansavisen.

Fem uker etter start er det BI Nydalen-laget Hodeskulderkneogtå som holder ledelsen i Eliteserien i Studenter på børs. Deres fiktive million har steget til 1.168.120 kroner, noe som tilsvarer en avkastning på 16,8 prosent.I Aksjenorge-ligaen leder Up n go fra Høgskolen i Sør-Trøndelag med 18,1 prosent avkastning, mens Ulrichsen Invest fra Handelshøgskolen i Bodø er øverst i 2. divisjon med 22,9 prosent avkastning.De mest populære aksjene for studentene sist uke var Acergy, Statoil og REC.- Aksjer er ikke bare for gutter Finansavisen fokuserer denne uken på et av jentelagene i konkurransen: Million Dollar Babys (sic) fra Trondheim Økonomiske Høgskole (TØH).- Ekstra gøy er det å lede over guttene i klassen. Aksjer er ikke bare for gutter, sier jentene, som har fokus på fundamental analyse.- Vi ser behov for å utvide porteføljen vår, da den i dag består av Hurtigruten og Marine Harvest. Marine Harvest kjøpte vi med et langsiktig tidsperspektiv, da vi har tro på oppdrettsnæringen og ledelsen og eierne i selskapet. Hurtigruten har svingt mye og har et kortere tidsperspektiv. Denne aksjen følger vi også nøye med på, sier "sjefsbabe" Elisabeth Lervåg til avisen.Periscopus AS ved Trygve Hegnar eier 26,35 prosent i HRG (Hurtigruten).