Analytiker: Kjøp disse aksjene

Analytiker snakker om gunstig inngangsbillett, veldrevet selskap, høy risiko og muligheten til å doble pengene dine.

Stig Myrseth

I dagens morgenrapport fra Terra Markets omtales følgende aksjer som dagens case:• Inmeta (4,70) - gunstig inngangsbillett til veldrevet IT-selskap. På mandag publiserte vi en rapport på Inmeta som konkluderte med kjøp og et kursmål 6,00 kroner per aksje. Inmeta er et veldrevet selskap som både kan vise til sterke historiske resultater og gode utsikter. Ledelsen har mål om å øke bunnlinjen i 2010 sammenlignet med 2009.• Nutri Pharma (1,71) - farmasiselskap med høy risiko men stor oppside. Selskapet har nylig gjennomført overtakelsen av Bionor Immumo. Hovedproduktet til Bionor er Vacc-4x, den første peptid-baserte HIV-vaksinen som effektiv fjerner infiserte celler. Vi tror vaksinen har et salgspotensial på opp mot 1,1 mrd dollar i året hos sluttbruker gitt vellykket utvikling. I vår Sum-of-the-Parts-modell beregner vi verdien av Nutri Pharma til 4,2 kroner per aksje, hvor Bionor står for 2,6 kroner av verdien. Vi har satt kursmålet til 2,90 ved å benytte en rabatt på 30 prosent av sannsynlighetsvektet SOTP. Hovedrisikoen i aksjen er negativt resultat av fase 2-studien for Vacc-4x