Analytiker: Kjøp, kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme

I dagens rapport fra Investtech beskrives Deep Sea Supply, Statoil og Global Tender Barges som kjøpskandidater av ulik grad.- Deep Sea Supply Plc har nylig brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal, samt det horisontale motstandsnivået ved ni kroner. Aksjen har nå i tillegg gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon. Videre oppgang til 11,33 kroner eller mer er signalisert. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Ved eventuelle reaksjoner tilbake, ligger det støtte ved ca. ni kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Statoil ligger i en stigende trend på mellomlang sikt og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte ved ca. 126 kroner. Aksjen tester nå motstanden ved ca. 139 kroner, noe som kan gi en reaksjon ned, mens et brudd opp gjennom dette nivået vil være et kjøpssignal. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, sier analytikeren.- Global Tender Barges ASA har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal, og den reagerer opp fra støtten ved 4,20 kroner. Det indikeres nå en mer horisontal utvikling mellom 4,20 kroner og 5,80 kroner på mellomlang sikt. Aksjen har gitt et kjøpssignal fra kortsiktig tradingrange, og positiv volumbalanse styrker aksjen ytterligere på kort sikt. Aksjen er svakt negativ på innsidehandler. Kort sikt: Svak kjøpskandidat. Middels lang sikt: Watch, avslutter analytikeren.