Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Analytiker Asbjørn Taugbøl i Investtech. Foto: Iván Kverme

I dagens rapport fra Investtech beskrives Yara som en kjøpskandidat mens Norwegian får en svak kjøpsanbefaling på middels lang sikt.- Yara International ligger i en stigende trend på mellomlang sikt og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen har også brutt en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon som signaliserer videre oppgang til ca. 280 kroner. Høyt volum under oppgangen styrker signalet. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Det er kortsiktig støtte rundt 253 kroner, mens det er mer markert støtte ved ca. 223 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- Norwegian Air Shuttle ligger i en bred, stigende trend på mellomlang sikt og videre oppgang innenfor denne indikeres. På kort sikt har aksjen hatt bra oppgang, men den nærmer seg nå motstanden ved ca. 163 kroner og RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en reaksjon ned snart bør komme. Det er i tilfelle støtte ved gulvet i trendkanalen, samt ved 107 kroner. Aksjen er svakt negativ på innsidehandler. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter analytikeren.