Asia-børsene viser svakhetstegn

Etter en sprek start ble investorene mer avventende. Dette venter de på (oppdatert med Tokyo og Shanghai slutt).

Foto: AP

Da Tokyo-børsen stengte var Nikkei marginalt opp til 10.751,98, den høyeste sluttnoteringen siden 21. januar.Topix steg 0,3 prosent til 938,91.Shanghai Composite-indeksen falt 1,2 prosent.Tidligere Asiatiske børser viser svakhetstegn mandag etter en sprek start. Investorene er avventende før denne ukens møte i Federal Reserve og møtet der EUs finansministre skal diskutere Hellas-problematikken.Olje- og kobberpriser faller, ifølge Bloomberg på utsikter til at Kina kommer med nye innstramninger.I Tokyo er Nikkei ned 0,15 prosent, mens Topix er opp tilsvarende. Gevinstsikring i senere tids vinnere som Advantest trekker ned, mens noen eksportører stiger på svakere yen. Canon og Konica Minolta er blant vinnerne.I Seoul faller Kospi-indeksen én prosent, tynget av IT-aksjer som LG Electronics, mens eksportører som Hyundai Motor stiger på en svakere won.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.