Avslører sine mest attraktive tips

investeringsdirektør Hans Peterson i SEB Private Banking forteller hvor pengene kommer til å yngle mest i tiden som kommer.

En asiatisk trader liker det han ser på en solid børsdag

investeringsdirektør Hans Peterson i SEB Private Banking har klare ideer om hvordan man bør investere pengene sine fremover, skriver Finansavisen onsdag.- Det vil være enkelte utfordringer i løpet av våren 2010, men i et noe lenger perspektiv er utsiktene gode for økonomien og de finansielle markedene. Nøkkelen til dette er et langsomt økonomisk oppsving, kombinert med lav inflasjon. Men oppsvinget kan ta tid, skriver han i en fersk rapport.Nytt av marsmåned er at eiendom tas inn i porteføljen. Banken ser for seg at aktiviteten i eiendomsmarkedet vil ta seg opp raskt til interessante priser.Også de fremvoksende markedene blir trukket frem, med positive utsikter både når det gjelder vekst og statsfinanser.Les hele denne saken i onsdagens utgave av Finansavisen.