Blandet på børsene i Europa

Storbritannia og Tyskland klatret videre mens Frankrike endte i rødt.

En trader handler aksjer på DAX, børsen i Frankfurt - Foto: AP

På de viktigste børsene i Europa var det ikke de store utslagene denne fredagen. I Storbritannia gikk FTSE 100-indeksen opp 0,15 prosent mens DAX-indeksen i Tyskland la på seg 0,28 prosent. I Frankrike gikk derimot CAC 40-indeksen ned 0,04 prosent.Blant vinnerne finner vi flere finansaksjer.Nyheten om at den amerikanske detaljhandelen steg med 0,3 prosent i februar sammenlignet med måneden før bidro til optimisme. Markedet forventet en nedgang på 0,2 prosent sammenlignet med måneden før. Omsetningen eksklusive biler steg med 0,8 prosent i februar. Den var ventet opp 0,1 prosent.Slik gikk det på børsene i EuropaSlik går det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Asia Slik går det på børsene i Asia.