Dagens kjøpskandidat

-Subsea 7 ligger i en stigende trend, men tester nå taket i trendkanalen, skriver Investtech.

I analysenytt fra Investtech beskrives Subsea 7 som dagens kjøpskandidat.- Subsea 7 ligger i en stigende trend, men tester nå taket i trendkanalen. Dette kan gi en reaksjon ned, mens aksjen på sikt indikerer videre oppgang innenfor trendkanalen. Kursen har steget kraftig etter kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 104 kroner, skriver Investtech.- Objektivet ved 114 kroner er nå tatt ut, men formasjonen signaliserer fortsatt utvikling i samme retning. Aksjen har støtte ved ca .90,00 kroner. RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.