Dagens kjøpskandidat

- Sparebanken Øst viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal, skriver Investtech.

I analysenytt fra Investtech beskrives Sparebanken Øst som dagens kjøpskandidat.- Sparebanken Øst viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Kursen har også brutt et motstandsnivå på kort sikt og gitt kjøpssignal fra kortsiktig tradingrange. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca. 38,00 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang, skriver Investtech.- RSI-kurven viser en fallende trend, noe som er et tidlig signal om mulig trendbrudd ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.