Dette skjer i dag - nok en gladnyhet for børsen?

Forrige torsdag trakk investorene et lettelsens sukk da den ukentlige statistikken kom inn bedre enn ventet. Får vi en reprise denne uken? Her er dagens hendelser.

En trader på NYSE - Foto: Scanpix

Torsdag 11. mars kan blant annet by en rekke makrotall fra Kina, samt endelige BNP-tall fra Japan.Man får i tillegg nok en gang vite hvordan det står til i arbeidsmarkedet i USA, for som vanlig på torsdager tikker det inn ferske tall for jobless claims.Blir det gode nyheter for verdens børser denne gang, slik tilfellet var i forrige uke?Her er alle dagens hendelser:Makrotall- og nyheter: - Kina: PPI februar- Kina: KPI februar- Kina: Detaljhandel februar- Kina: Industriproduksjon februar- Japan: BNP endelig 4.kv- Sverige: KPI februar kl 09:30- Norge: Regionalt Nettverk 1/2010 kl 10:00- USA: Handelsbalanse januar kl 14:30- USA: Jobless claims uketall kl 14:30Få også med deg Market Watch sin eminente finanskalender her!Utenlandske:- Computacenter, China Sunergy, D/S Torm