Dollaren svekker seg

Dollaren starter tirsdagen med å svekke seg mot de viktigste valutaene:

Dollarsedler - Foto: AP

En yen koster nå 90,08 dollar, ned 0,41 yen i dagens handel. Mot kronen svekker dollaren seg også marginalt og en dollar koster nå 5,85 kroner, ned ett øre.I dag er øynene rettet mot Federal Reserve som holder rentemøte klokken 19.15. Det er ventet uendret rente, men det som er spennende er om de vil spesifisere ordlyden knyttet til hvor lenge renten vil være uendret.Både tall for den amerikanske industriproduksjonen og New York's Empire State indeks ble lagt frem mandag og begge kom inn omtrent som ventet. Industriproduksjonen viste en oppgang på 0,1 prosent på månedsbasis i februar. Det var på forhånd ventet nullvekst i produksjonen.- Sett i lys av de dårlige værforholdene den siste tiden var februartallene nok et tegn på at forholdene bedres i produsentsektoren, skriver HSBC i en kommentar til tallene.