Eier tidligere Outlaws-sjef rettighetene til Norwegian?

Bjørn Kjos krangler nå med tidligere Outlaws-sjef Tore Henki Holm Hansen. Hvem har egentlig rettighetene til Norwegian?

Bjørn Kjos, Norwegian. Foto: Scanpix

Den tidligere MC-lederen, Tore Henki Holm Hansen, saksøker Bjørn Kjos for tyveri av firmanavnet Norwegian. Holm Hansen, som tidligere var leder for den beryktete MC-klubben Outlaws, sitter nemlig på det originale Norwegian Airlines-navnet.20. februar 1995 registrerte Holm Hansen NORWEGIAN AIRLINES i Brønnøysundregistrene. Tre uker senere, 12. mars 1995, registrerte Bjørn Kjos NORWEGIAN AIR SHUTTLE.Da Holm Hansen kom hjem fra et syv år langt fengselsopphold i USA, hadde Bjørn Kjos og Norwegian slått seg opp og frem.-Dette er det mest skitne forretningstrikset som kan tas i bruk. Mens vi var under forhandlinger så hadde han gått bak min rygg og registrert mitt firma (norwegianairlines.no) på Norwegian.no - med andre ord han bare rappet det. Men han kan jo vanskelig påstå at han ikke kjente til Norwegian Airlines og at det tilhørte meg, sier Holm Hansen til P4.Bjørn Kjos var ikke tilgjengelig for en kommentar da HegnarOnline tok kontakt.