- En ganske kjedelig dag

- Det er stille og rolig, og lite å ta tak i, sier megler. Han mener det fortsatt er stor interesse for Frontline.

Scanpix / Scanpix

Pilene på Oslo Børs peker ned mandag ettermiddag. I skrivende stund står hovedindeksen i 369,77, ned 0,31 prosent.Prisen på et fat Nordsjøolje, med levering i april, er ned 0,59 prosent og står i 78,92 dollar.- Det er stille og rolig, og lite å ta tak i. En ganske kjedelig dag. REC kommer litt opp på meldingen om at Tyskland kan komme til å utsette subsidiekuttene - i tillegg til at de har kapitalmarkedsdag i morgen, sier en megler til TDN Finans.REC stiger 3,90 prosent til 23,95 kroner på Oslo Børs.Ifølge nyhetsbyrået mener megleren at det fortsatt er stor interesse for Frontline grunnet de høye ratene.For øyeblikket legger Frontline på seg 0,63 prosent til 177 kroner.