- Følg godt med på disse aksjene

Meglerhus skriver i rapport mandag om to aksjer du bør følge ekstra godt øye med. En av dem kan være i ferd med å gi sterkt kjøps-signal.

Foto: Scanpix

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport mandag at investorer bør følge ekstra godt med på DnB NOR og PGS fremover.Sistnevnte kan være i ferd med å gi et sterkt kjøps-signal, tror meglerhuset.- DnB NOR har sterk horisontal støtte på 67 kroner. Det stigende trendgulvet går ved 66,80-67 kroner i dag. Skulle aksjen komme ned mot 67 kroner i dag ser den ut som et tradingkjøp. PGS har et angels house med halslinje 82 kroner. Brytes dette får vi et sterkt kjøps-signal. Trendgulv finner vi ved 77 kroner, kan man lese i rapporten.PGS faller torsdag 1,31 prosent til 79,40 kroner mens DnB NOR daler 0,74 prosent til 67,50 kroner.