- Følg spesielt med på disse to aksjene

Meglerhus skriver i rapport onsdag om to aksjer du bør følge ekstra godt øye med. Har en av Oslo Børs største kriseaksjer mer enn 15 prosent oppside?

En Onkel Skrue-figur inne på Oslo Børs - Foto: Scanpix

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport onsdag at investorer bør følge ekstra godt med på Yara International og REC fremover.For sistnevnte kan oppsiden nå være på over 15 prosent, tror meglerhuset.- REC har en potensiell vakker omvendt-hodeskuldre i grafen og vi tradingkjøpte i går ved 23 kroner. Setupen gir kjøpssignal hvis 24,50 kroner blir brutt. Kursmål 28 kroner. For Yara sin del så går det lange stigende trendgulvet ved 190 kroner. Den korte fallende trenden siden desember har trendtak ved 245 kroner. Sterk støtte ved 226 kroner, kan man lese i rapporten.REC stiger onsdag 1,33 prosent til 24,30 kroner mens Yara hever seg 0,59 prosent til 237,90 kroner.