Full tillit til Nordea-direktør

Nordea-direktør Anne Stärk-Johansen skal ha holdt bankens ledelse løpende orientert om hennes nå bedrageri-tiltalte ektemann.

Foto: Nordea

Torsdag skrev DN at trioen Ole Z. Børresen, Frode Trollebø og Knut Stärk-Johansen bak Fortuna-gruppen er tiltalt for bedrageri, utroskap, hvitvasking og momssvindel for tilsammen 85 millioner.Nå skriver avisen at Nordea var orientert om at ektefellen til konserndirektør Anne Stärk-Johansen var under etterforskning for økonomisk kriminalitet da hun ble utpekt til å lede bankens virksomhet i Norge i april 2008.- Anne Stärk-Johansen har vært transparent og holdt bankens ledelse løpende orientert. Vi har full tillit til henne og hennes håndtering av denne situasjonen, skriver informasjonssjef Thomas Sevang i en epost, ifølge DN.Videre går det frem at banken har meldt inn tap på over 30 millioner i konkursboene etter trioen.