Gjensidige ser børsnotering i fjerde kvartal

Det er mest sannsynlig at Gjensidige børsnoteres i fjerde kvartal 2010.

Konsernsjef Helge Leiro Baastad i Gjensidige - Foto: Berit Roald / Scanpix

Informasjonsdirektør Øystein Thoresen i Gjensidige sier til TDN Finans at forsikringsselskapet mener det er mest sannsynlig at selskapet børsnoteres tidlig i fjerde kvartal 2010.- Akkurat når kan vi ikke være tydelig på, men det som er helt sikkert er at det ikke går noen børssøknad før etter sommeren. (..) Vi satser på at noteringsdagen kommer i løpet av andre halvår, mest sannsynlig tidlig i fjerde kvartal eller noe sånt, sier han til nyhetsbyrået.I dag ble det kjent at styret i Gjensidige Forsikring BA anbefaler generalforsamlingen å vedta omdanning av selskapet til aksjeselskap (ASA). Bakgrunnen for denne anbefalingen er ny lovgivning som har åpnet for å samle kundenes eierskap i en finansstiftelse.