Hegnar: Enormt potensiale

Redaktør Trygve Hegnar mener det ser lyst ut for dem som er god på lakseoppdrett.

Trygve Hegnar - Foto: Scanpix

Magne Naustvik, aksjestrateg i Nordea, var dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Her plukket han frem flere av sine favoritter på Oslo Børs.Nordea-strategen liker også det han ser i fiske- og sjømatsektoren.- Her ligger vi inne med høyere estimater høyere enn markedet. Bransjen har fått større kapitaldisiplin, sa Naustvik, og viste til utbyttet i Marine Harvest.- Enormt potensiale Redaktør Trygve Hegnar mener også det ser bra ut for de som er gode på lakseoppdrett.- Kostnadene er på 20 per kilo, og potensialet er enormt, sa han.Tall fra SSB viste forrige uke en eksportpris for fersk laks på 33,76 kroner per kilo, som riktignok var et fall på 3,2 prosent sammenlignet med uke 7 - da prisen var 34,88 kroner per kilo.- Lakseprisene er tradisjonelt gode i vårsesongen, sa Naustvik.Se hele sendingen her.