Her er ukens KANON-aksjer

Uken på Oslo Børs har bydd på både oppturer og nedturer for investorene. Disse aksjene derimot, har for det meste opplevd jubel siden mandag.

Oslo Børs har lagt bak seg en forsiktig positiv uke, og totalt sett har OSEBX-indeksen så langt lagt på seg snaue 0,80 prosent siden mandag.Enkelte aksjer har imidlertid fått det skikkelig røft, som for eksempel Seabird Exploration og Aker BioMarine, som har falt henholdsvis 16 og 26 prosent.For disse aksjene imidlertid har denne uken for det meste vært en positiv reise:1. AGR Group- har steget 21,43 prosent denne uken2. Hurtigruten - har steget 20 prosent denne uken3. Biotec Pharmacon - har steget 13,75 prosent denne uken4. Oceanteam - har steget 12,33 prosent denne uken5. Int. Gold Exploration - har steget 11,29 prosent denne ukenPå Oslo Axess er RomReal ukens mest solide aksje, til tross for at den bare har hevet seg 0,64 prosent.Kursene er tatt ut klokken 12.48 fredag 12. mars.