Hvor går børsene i dag?

Her er bookmakernes "aksjetips" før børsåpning.

En megler foran den store sorte tavlen i Frankfurt - Foto: Scanpix

Det ligger til rette for en negativ start på Europa-børsene torsdag.Ifølge Reuters tror bookmakere i London at FTSE 100 vil åpne ned inntil 0,3 prosent. DAX i Frankfurt og CAC 40 i Paris ventes ned 0,5 prosent.Asia I Tokyo steg Nikkei 0,96 prosent torsdag morgen. Hang Seng i Hong Kong endte ned 0,35 prosent.Slik går det på børsene i Asia.USA Det ble til slutt nok en god dag på Wall Street onsdag, selv om den store oppgangen uteble og indeksene hoppet frem og tilbake fra minus til pluss.Da dørene stengte på børsene hadde Dow Jones lagt på seg 0,03 prosent til 10.567,33 poeng, mens S&P 500 hadde løftet seg 0,45 prosent og Nasdaq hadde hevet seg 0,78 prosent.Dermed bokførte børsene sin 12. dag med oppgang på 17 forsøk. Syv av de siste ni dagene har endt med Dow Jones i pluss.Les hele USA-kommentaren her Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada onsdag